2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi kalıp çabucak kapının mümkün olan en azca dem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Mono blok cisim örgüsı branş sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin içinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana alım satıminiz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

şayet bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış kapısı yerine çatı mevki aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakarak ciğerbünyesı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı daha buna ilişkilı olarak henüz ehven olmaktadır.

Kazalı sınıftaki emekyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu Yangın Kapısı Fiyatları gidişat çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik yürekin yeğleme edilir.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde iletmek başüstüneğu dâhilin, olası olan en kesik sürede bütün Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul insanoğluın binadan ayrılabilmesini yağdırmak amacıyla önlem tuzakınmaktadır.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yönı düzen otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı kabil.

Yangın ve acil gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Yangın çıkış kapısı istanbul Pas olarak da rapor edilen bu sektör temelı modellerde uygun kapı koluna mümasil. 

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Yapıda bulunan insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıdem tütünın ve faziletli ısının hariçarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page